Wat is het PMO Vitaal?

  De focus bij het PMO Vitaal ligt op de vitaliteitsaanpak, gericht op het versterken van jouw medewerkers, zowel mentaal als fysiek. De vragenlijst richt zich op de werksituatie, thuissituatie en de persoonlijkheid. Binnen dit PMO doen we een Healthcheck die bestaat uit de volgende metingen:

  • lengte / gewicht / BMI
  • buikomvang
  • vetpercentage
  • vingerprik glucose & cholesterol
  • bloeddruk

  Optioneel kun je kiezen voor de FMS-test, die de zwakke schakels in het lichaam op het gebied van stabiliteit, kracht en lenigheid in kaart brengt. De terugkoppeling bestaat uit een individueel rapport met duidelijke resultaten en gerichte adviezen, een persoonlijk gesprek met een vitaliteitscoach en een groepsrapportage met adviezen voor de organisatie.

  PMO Vitaal 660 x 100

  Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

  Preventief medisch onderzoek duimpje omhoog-100x100px

  Vraag dan direct een offerte aan.

  Wat geeft je energie?

  Binnen elk PMO werken we met onze Energielijst Werk en Privé. Hierbij kijken we naar factoren die van invloed zijn op de werk- en privésituatie van de medewerker, maar ook naar iemands persoonlijkheid, regelmogelijkheden en energiebronnen. Waar krijgt die energie van? En waarvan niet? En hoe laad je je weer op? Deze factoren brengen we zorgvuldig in kaart.
   

  Deze oplossingen kunnen je ook verder helpen

  PAGO

  Met het PAGO krijg je inzicht in mogelijke werkgerelateerde gezondheidseffecten van jouw medewerkers, zowel vanuit de vragenlijst als het eventuele bijpassende gezondheidsonderzoek.

   

  Wat is een PAGO-100x100px

   

  PMO Optimaal

  Het PMO Optimaal is de meeste uitgebreide PMO. Hierdoor krijg je zowel inzicht in de werk gerelateerde risico’s als in de persoonlijke energiebronnen en vitaliteit van je medewerkers.

   

  Voordelen preventief medisch onderzoek voor je medewerker100x100pxpng

   

  Neem de 1e stap naar een vitale en succesvolle organisatie

  Als jouw medewerkers doen waar ze goed in zijn, komen ze in hun kracht te staan. Kies daarom voor ons PMO. Met onze heldere aanpak krijg je grip op jouw route naar een gezonde en succesvolle organisatie met een optimale mix tussen werk en vitaliteit.


  Offerte aanvragen