Krachtwerk-preventief-medisch-onderzoek-1-1440x420px

  Hoe werkt een PMO van Kr8werk?

   

  Vraag een offerte aan

  1. Hoe werkt het

  In 8 stappen een impactvol PMO

   Vraagstelling-60x60px

  Vraagstelling en ambitie

   Intake-60x60px

  Intake en offerte

   Offerte-60x60px

  Offerte akkoord

   Doelengesprek-60x60px

  Doelengesprek

   Monitoren-60x60px 

  Activatie medewerkers

   Uitvoeren-60x60px 

  Uitvoeren PMO/PAGO

   Rapportages-60x60px 

  Bespreken rapportages

   Interventies-60x60px 

  Advies over interventies

  Resultaten en monitoren

  Impactvol advies

  Op basis van de uitkomsten vanuit het PMO in combinatie met onze heldere en wetenschappelijke inzichten volgt een impactvol advies. Als een van de weinige aanbieders kan Kr8werk op basis van inzichten, historische data en wetenschappelijke onderbouwing ‘voorspellen’ hoe het welzijn en de inzetbaarheid van werkenden echt kan worden bevorderd. Het impactvolle advies geeft je waardevolle inzichten en biedt je gerichte, doeltreffende en effectieve interventies voor jouw medewerkers aan.

  Monitoren

  Door het effect van de interventies te blijven monitoren zorgen we ervoor dat het resultaat ook behouden blijft. Hierbij leggen we de nadruk op het vasthouden van het nieuw geleerde gedrag. We ondersteunen je organisatie met nieuwe methodieken en onderscheidende (online en offline) tools, die een positieve stijl van werken en leven bevorderen. Zo zorgen we voor vroegtijdige signalering van gezondheidseffecten met als doel dat jouw mensen echt in hun kracht komen te staan in elke fase van hun (werkende) leven.

  Neem de 1e stap naar een vitale en succesvolle organisatie

  Als jouw medewerkers doen waar ze goed in zijn, komen ze in hun kracht te staan. Kies daarom voor ons PMO. Met onze heldere aanpak krijg je grip op jouw route naar een gezonde en succesvolle organisatie met een optimale mix tussen werk en vitaliteit.


  Offerte aanvragen