1. Werkgever
  2. Nieuws

Nieuwsoverzicht

Dit is het overzicht van het nieuws van de afgelopen maanden.


Is een PMO/PAGO verplicht?

Met het PAGO krijg je inzicht in mogelijke werkgerelateerde gezondheidseffecten van jouw medewerkers, zowel vanuit de vragenlijst als het eventuele bijpassende gezondheidsonderzoek.

Waarom het Preventief Medisch Onderzoek onmisbaar is voor jouw organisatie

Waarschijnlijk heb je de term Preventief Medisch Onderzoek (PMO) wel eens voorbij zien komen. Maar wat houdt het PMO nou precies in? En waarom zou je het PMO inzetten voor jouw organisatie? En vooral: Wat is de toegevoegde waarde voor jouw medewerkers!

Stressklachten ontrafeld met Kr8werk

Een op de zes werkenden heeft last van burn-outklachten. Reden te meer om stress in je organisatie in kaart te brengen, inclusief de oorzaken. Kr8werk, het vernieuwde Preventief Medisch Onderzoek (PMO) van Arbo Unie, doet dit met het wetenschappelijk onderbouwde Work Home Resources model. Wat houdt dat in en wat betekent dat voor je medewerkers en je organisatie?

Kr8werk zorgt voor vooruitgang in vitaliteit

Het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) van Arbo Unie heet voortaan Kr8werk. En niet alleen de naam is veranderd, ook de inhoud, de aanpak en de rapportage zijn onder handen genomen. Op zo’n manier dat je als organisatie het onderzoek nu nog makkelijker en beter kunt inzetten in je permanente verbetercyclus. “Dáár zit de meerwaarde.”