1. Activeer je medewerkers
 Preventief medisch onderzoek activatiepakket-100x100px

Het activatiepakket

Het PMO aanbieden is één. Ervoor zorgen dat medewerkers deelnemen is een onmisbare vervolgstap. Hierbij ondersteunen wij met 3 frisse en eigentijdse activatiepakketten.

Onze activatiepakketten

Basis

Het basispakket zit standaard inbegrepen bij alle PMO varianten. Je ontvangt een aantal digitale communicatie- middelen en een communicatiekalender. Daarbij krijg je een passend advies om deze middelen in te zetten om jouw organisatie te informeren. Denk hierbij aan presentaties en whats-app berichtjes.

Plus

Bovenop het pluspakket ontvang je een visuele online vragenlijst waarbij jouw medewerker gemakkelijk vragen kan beantwoorden door te ‘swipen’. En op deze wijze direct kan inschrijven voor het PMO.

Compleet

Hierbij wordt het Plus pakket aangevuld met een energizer sessie voor jouw medewerkers. Binnen deze (online) sessie activeert en informeert onze deskundige jouw medewerkers om deel te nemen aan het PMO.

Naast deze pakketten is het ook mogelijk om een vitaliteitsdialoog met leidinggevenden in te plannen. Hierbij begeleiden onze deskundigen jouw leidinggevenden in het motiveren van medewerkers om deel te nemen aan het PMO.

Activatiepakketten preventief medisch onderzoek-1020px 
 Preventief medisch onderzoek activatiepakket afsluiter 100x100px 

Neem nu de eerste stap naar een vitale en succesvolle organisatie Als jouw mensen doen waar ze goed in zijn, komen ze in hun kracht te staan. Kies daarom voor ons PMO. Met een heldere aanpak heb je grip op vervolgstappen naar een nog gezondere en succesvolle organisatie met een optimale mix tussen werk en vitaliteit.

Neem de 1e stap naar een vitale en succesvolle organisatie

Als jouw medewerkers doen waar ze goed in zijn, komen ze in hun kracht te staan. Kies daarom voor ons PMO. Met onze heldere aanpak krijg je grip op jouw route naar een gezonde en succesvolle organisatie met een optimale mix tussen werk en vitaliteit.


Offerte aanvragen