Banner medewerker Kr8werk

  Geef je vitaliteit een boost!

  1. PMO voor jou

  Meervitaliteit met het PMO

  Ontdek jouw weg naar vitaliteit met het Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Doe mee en ontvang een persoonlijk advies met praktische tips om gezond en energiek te leven én te werken. Pak deze kans, want meer vitaliteit stelt je in staat om volop te genieten van de dingen die je leuk vindt.

  We waarborgen volledige privacy. Je werkgever of leidinggevende krijgt nooit inzicht in individuele gezondheidsgegevens, deze zijn alleen voor jou toegankelijk.

  Waarom meedoen? / De voordelen van het PMO

  USP kwaliteit GIF
  Verhoog vitaliteit en energie

  Ontdek hoe je jouw vitaliteit kunt behouden of verbeteren, waardoor je in staat bent om volop te genieten van de dingen die je leuk vindt. Het PMO biedt inzicht en bewustwording om jouw energie en vitaliteit te vergroten.

  USP activatie GIF
  Controle over eigen gezondheid

  Door deel te nemen aan het PMO krijg je de mogelijkheid om gezondheidsrisico's vroegtijdig op te sporen. Hierdoor kun je grip krijgen op je eigen gezondheid en proactief actie ondernemen om deze problemen te voorkomen of te beperken.

  Vrijblijvend en kosteloos GIF
  Kosteloos en vrijblijvend

  Deelname aan het PMO is volledig kosteloos en vrijblijvend. Grijp deze kans om je vitaliteit te verhogen en optimaal te genieten van alles wat je leuk vindt. Verbeter je gezondheid zonder enige verplichting.

  Dit zeggen eerdere deelnemers

  "Dankzij het PMO ontdekte ik dat mijn cholesterolwaarden te hoog waren. De vitaliteitscoach adviseerde me verzadigde vetten te vermijden. Door nu goed op mijn voeding te letten, kan ik medicijngebruik voorkomen."

  "De resultaten tonen aan dat ik al gezond leef. Het heeft me echter nog bewuster gemaakt van het belang van doordachte, gezonde keuzes gedurende de dag, waardoor ik me energiek en vitaal voel."

  "Het PMO van Kr8werk heeft me geholpen om mijn gezondheid beter te begrijpen en handige tips te krijgen voor het verbeteren van mijn slaap. Ik vermijd bijvoorbeeld koffie voor het slapengaan en probeer een consistent slaapritme aan te houden. Hierdoor voel ik me nu veel energieker! "

  Zo ziet het PMO er uit

  Online vragenlijst

  Het PMO start met de "Energielijst Werk & Privé", een vragenlijst die inzicht geeft in je energiebronnen en -afnemers op het werk, persoonlijk en thuis. De vragenlijst is beschikbaar op het online platform "Mijn Kr8werk".

  Resultaten leiden tot een persoonlijk adviesrapport.

  Fysiek onderzoek

  Het fysieke onderzoek omvat metingen zoals cholesterol en bloeddruk, Functional Movement Screen en tests voor gezichtsvermogen, gehoor en longfunctie. Welke onderzoeken je precies krijgt, hangt af van je werkplek, functie en de keuze van je werkgever.

  De onderzoeken gebeuren meestal op de werkplek. Na het onderzoek volgt een persoonlijk adviesgesprek met tips ter bevordering van vitaliteit en gezondheid, en ter voorkoming van klachten.

  Privacy 560 x 350

  Privacy

  Ons PMO voldoet aan de AVG. Dit betekent dat jouw gegevens alleen worden gebruikt waarvoor ze zijn verzameld. Jouw persoonlijke data wordt nooit gedeeld met je werkgever. We maken groepsrapportages als er genoeg deelnemers zijn, waarbij jouw privacy altijd gewaarborgd blijft. Met deze rapportages kan jouw werkgever het vitaliteitsbeleid verbeteren en gerichte acties ondernemen. Zo helpt het PMO om jouw werkplek vitaler te maken.