Krachtwerk-preventief-medisch-onderzoek-12-1440x420px

Nieuw: Kr8werk van Arbo Unie

 

Vraag een offerte aan

  1. Introductie

Kr8werk. Een nieuwe naam voor een nieuwe aanpak. Een nieuwe, gecombineerde aanpak van Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO) en Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Die leidt tot vooruitgang in vitaliteit van medewerkers én de organisatie.

 

PMO Optimaal 660 x 100

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Preventief medisch onderzoek duimpje omhoog-100x100px

Vraag dan direct een offerte aan.

Geïntegreerde aanpak

Steeds meer werkgevers ervaren dat juist het versterken van hun medewerkers het verschil maakt. Kr8werk speelt hier op in. Door PAGO en PMO geïntegreerd in te zetten, komen arbeidsrisico’s en gezondheid samen in beeld.

 Geintegreerde aanpak preventief medisch onderzoek-100x100px 

Activeren van medewerkers

Iedereen weet dat het vaak lastig is om medewerkers te motiveren om mee te doen aan PAGO- en/of PMO-onderzoek. Kr8werk biedt daarvoor echter slimme tools. Zo komt niet alleen een deel, maar de gehele organisatie in beweging.

 Preventief medisch onderzoek activatiepakket-100x100px 

Transparante en veilige data

Juist in deze tijd is het extra belangrijk dat met persoonlijke gegevens veilig wordt omgegaan. Maar ze moeten wel eenvoudig toegankelijk blijven. Kr8werk combineert dit.

 Transparante en veilige data preventief medisch onderzoek-100x100px 

Onderdeel van Arbo Unie

Kr8werk staat niet alleen, maar is onderdeel van een totaalpakket aan diensten die vitaliteit en gezondheid van werkende mensen bevorderen.

 Arbo Unie concern preventief medisch onderzoek 

Neem de 1e stap naar een vitale en succesvolle organisatie

Als jouw medewerkers doen waar ze goed in zijn, komen ze in hun kracht te staan. Kies daarom voor ons PMO. Met onze heldere aanpak krijg je grip op jouw route naar een gezonde en succesvolle organisatie met een optimale mix tussen werk en vitaliteit.


Offerte aanvragen